FR
 
opleidingen
ism. Traininginfo
 
hr jobs
 
  RUBRIEKEN
go
PASSport

HRMinfo

HRMinfo is een product en dienst van BizInfo gcv. De directeur is Marc Ernst. Eerder was hij onder meer hoofdredacteur van HRMagazine en oprichter/directeur van HRM.net.

HRMinfo is een HR knowledge provider die in de eerste plaats kwalitatief hoogstaande en inhoudelijk originele/vernieuwende HR sharing intelligence events organiseert.

Klik hier voor een overzicht van ons voorbije en huidige aanbod aan seminars, master classes, workshops enz. Mocht u suggesties hebben voor onderwerpen, al dan niet door uzelf gebracht, voor zo'n toekomstig event vernemen we dat graag op seminars@HRMinfo.net.

De website HRMinfo.net biedt informatie aan over human resources & people management.  Maar enkel als 'aggregator', door het selecteren en publiceren van titels van nieuwsberichten en artikels over HRM en er aan gerelateerde onderwerpen (zoals relevant sociaal-economisch nieuws), afkomstig van websites uit binnen- en buitenland.

In die overgenomen titels wordt er een link gelegd naar het oorspronkelijke artikel (c.q. naar de bron van het artikel). Deze selectie gebeurt manueel: voor publicatie wordt de automatisch doorgevoerde préselectie van artikels gecontroleerd door medewerkers/redacteurs die beslissen tot daadwerkelijke publicatie op basis van relevantie en andere kwalitatieve criteria.

HRMinfo maakt ook occasioneel hoogwaardige thematische dossiers met hoge toegevoegde waarde (met need to know-informatie). Af en toe worden ook denktanks of ronde tafelgesprekken over specifieke HR-thema’s opgezet.

 

log in
iRamblas
   Ward Dejaegher
Manager
+ Vlaamse Overheid - Onderwijs / AHOVOKS

   Carla Georges
Human Resources Director
+ The Rezidor Hotel Group SPRL

   Arne Coutteau
Data Scientist
+ FOD/SPF P&O - Selor

   Nathalie Bekx
CEO Trendhuis
+ Trendhuis